Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد ایزدیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در جغتای، با اشاره به اینکه  در سال جاری تولید گندم در این شهرستان مطلوب بوده است، اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌های مناسب پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۳۰ هزار تن گندم برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی جغتای با اشاره به اینکه ۹هزار هکتار سطح مزارع این شهرستان زیر کشت گندم آبی قرارگرفته است، افزود: متأسفانه  به دلیل کاهش نزولات جوی از سال‌های گذشته، امسال تنها ۳ هزار هکتار زیر کشت دیم قرار گرفت که به دلیل کیفیت پایین، برای مصرف دام‌ها برداشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از آمادگی مراکز تضمینی خرید گندم مازاد بر نیاز گندم کاران در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: دو مرکز سازمان تعاون با عنوان شرکت انقلاب در روستای آزادوار و شرکت شهریار در شهر عبدل‌آباد ریواده و نیز سیلوی غزنوی با ظرفیت ۳۶ هزار تن در شهرک صنعتی جغتای آماده دریافت گندم از کشاورزان هستند.

ایزدیان همچنین از آغاز فعالیت یک مرکز جدید خرید گندم در این شهرستان در آینده‌ای نزدیک خبر داد و خاطرنشان کرد: به همت اهالی و شورای روستای محمدآباد اقدامات اولیه و پیگیری‌های صدور مجوز فعالیت مرکز خرید گندم در این روستا انجام‌شده و به‌زودی شاهد راه‌اندازی و آغاز به کار این مجموعه خواهیم بود.

وی با یادآوری اینکه سال گذشته جغتای با برداشت ۱۷هزار تن گندم از سطح ۹ هزار هکتار  موفق به کسب رتبه دوم در بین شهرستان‌های خراسان رضوی شده است، یادآور شد: با توجه به قیمت مناسب گندم، شرایط آب و هوایی مطلوب و اقداماتی که در مرحله داشت گندم ازجمله استفاده از کودهای ماکرو میکرو و همچنین مشارکت همگانی کشاورزان در مبارزه با سن غلات با تشویق و ترغیب کارشناسان جهاد کشاورزی صورت گرفته امسال به نسبت سال گذشته افزایش چشمگیری در تولید گندم  هم ازنظر کمی و هم کیفی خواهیم بود.

مدیر جهاد کشاورزی جغتای بابیان اینکه برداشت گندم در این شهرستان به‌صورت مکانیزه انجام می‌شود، افزود: ۱۳۰دستگاه کمباین برای برداشت گندم پیش‌بینی‌شده است که از این تعداد ۳۰دستگاه بومی منطقه و نیاز به ورود ۱۰۰دستگاه مهاجر است که تمهیدات لازم برای ورود این دستگاه‌ها انجام‌شده و جهاد کشاورزی با همکاری بخش خصوصی رصد و پایش بر دستگاه‌های کمباین ازجمله ضدعفونی دستگاه‌ها، کیفیت برداشت و تأمین سوخت دارند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خوشه های طلایی گندم برداشت گندم کشت دیم گندم آبی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی  گفت: ۳۲ مرکز خرید در استان مازندران تجهیز و آماده آغاز عملیات خرید تضمینی گندم هستند و در صورت نیاز به افزایش تعداد مراکز خرید و تصویب کارگروه، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان آمادگی لازم را برای افزایش تعداد مراکز خواهد داشت.

او افزود: در سال جاری سیاست‌های دولت در حمایت از کشاورزان و در راستای تحقق شعار سال بر این است که از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی در خرید دانه روغنی استفاده نماید که در استان مازندران نیز یک شرکت بخش خصوصی به عنوان خریدار دانه روغنی کلزا معرفی شده و همزمان با آغاز برداشت کلزا در استان فعالیت این شرکت نیز با همکاری و نظارت سازمان جهاد کشاورزی آغاز خواهد شد.

مدیرکل غله مازندران گفت: در سال ۱۴۰۲ با خرید ۱۱۸ هزار تن گندم افزایش ۴۲ درصدی و جهش تولید را تجربه کردیم و امیدواریم در سال جاری نیز با شرایط آب و هوایی حاکم، وضعیت مطلوب تری را از لحاظ تامین نیاز کشور در پیش داشته باشیم.

وفائی نژاد افزود: در سال گذشته ۹۶۰۰ تن کلزا در استان مازندران خریداری کردیم و دولت به منظور حمایت از کشاورزان قیمت خرید را از ۲۳ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان افزایش داد.

در ادامه این جلسه، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

حسن خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز می‌باشد تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تامین نماییم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالا‌های اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

دیگر خبرها

  • علت استعفای سرمربی خوشه طلایی مشخص شد
  • آغاز جمع آوری زکات غلات در شهرستان های جنوبی استان ایلام
  • برداشت کلزا در مزارع میاندورود
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • آغاز خرید گندم با نرخ هر کیلو ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان از هفته آینده
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • قیمت هر کیلو گندم ۱۷ هزار و پانصد تومان/ آغاز خرید از هفته آینده
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند