Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - امروز با حضور مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اولین خوشه‌های طلایی گندم کشور از گندمزارهای دشت «پیشین» شهرستان راسک در سیستان و بلوچستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از راسک، امروز با حضور مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اولین خوشه‌های طلایی گندم کشور از گندمزارهای دشت پیشین شهرستان راسک در سیستان و بلوچستان برداشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان در این رابطه اظهار داشت: برداشت اولین خوشه‌های طلایی گندم‌ کشور در استان سیستان و بلوچستان و از گندمزارهای شهرستان راسک آغاز شده است.

قیمت خرید تضمینی گندم 11500 تومان شدپیش‌بینی برداشت 9 میلیون تن گندم در کشور/ قیمت جدید گندم هفته آینده اعلام می‌شود

امان‌الله طوقی با اشاره به اینکه در سال زراعی جاری ٢6 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته، گفت: عمده ارقام گندم کشت شده شامل گندم سیروان، سارنگ ،سحر ،سیوند و نارین است.

وی بیان کرد: در حال حاضر سه دستگاه کمباین در بخش پیشین شهرستان راسک مستقر شده‌ و به زودی با به برداشت رسیدن مزارع گندم در سطح سایر شهرستان‌ها تعداد کمباین‌های برداشت به 150 دستگاه افزایش خواهد یافت.

به گزارش تسنیم، با تصویب شورای قیمت‌گذاری و تایید این مصوبه در جلسه هیات دولت، قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان به ازای هر کیلوگرم 10 هزار و 500 تومان تعیین شد؛ مبلغ یک هزار تومان نیز جایزه تحویل گندم به دولت به ازاء هر کیلوگرم به این مبلغ اضافه خواهد شد. پیش از این نرخ خرید تضمینی گندم 7500 تومان به ازاء هر کیلوگرم بوده است.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان خوشه های طلایی گندم سیستان و بلوچستان شهرستان راسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۳۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد

به گزارش قدس خراسان، اسماعیل قربانی در جمع خبرنگاران در محل جهاد کشاورزی گناباد با بیان اینکه کار برداشت گل محمدی از سطح باغات شهرستان که از اواخر فروردین‌ماه آغاز شده است تا پایان اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۴۰ تن تر از سطح ۵۰ هکتار باغات گل محمدی این شهرستان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناباد با اشاره به اینکه از مجموع گلستان‌های شهرستان گناباد ۴۸ هکتار بارور و ۲ هکتار به صورت نهال است خاطرنشان کرد: ارقام گل محمدی موجود در این شهرستان رقم‌های مخصوص گلاب گیری با متوسط عملکرد ۳ هزار کیلو گرم برگ گل محمدی در هر هکتار است.

وی تصریح کرد :۹۰ درصد از محصول برداشت شده در صنعت گلاب‌گیری استفاده و بقیه به شکل‌های گلبرگ خشک، غنچه خشک، مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

قربانی تنوع اقلیم توپوگرافی و اختلاف ارتفاع از سطح دریا در مناطق تولید گل محمدی را از ویژگی‌های مهم این شهرستان بیان و تاکید کرد: این ویژگی مهم علاوه بر تأثیر در ارتقای کیفیت اسانس و گلاب تولیدی موجب افزایش تولید و برداشت گل محمدی در گناباد می‌شود.

فعالیت ۶۰ بهره بردار در زمینه گل محمدی

در ادامه علی موذنی، رئیس اداره تولیدات گیاهی شهرستان گناباد نیز با اشاره به فعالیت ۶۰ بهره بردار در زمینه گل محمدی در این شهرستان اظهار کرد: در طی فصل برداشت گل محمدی به طور متوسط هزار نفر مشغول کار در این حوزه هستند.

رئیس اداره تولیدات گیاهی شهرستان گناباد با بیان اینکه گل‌های محمدی برداشت شده توسط ۱۲ کارگاه سنتی در این شهرستان فرآوری و گلاب‌گیری می‌شود افزود: پیش‌بینی می‌شود میزان برداشت این محصول نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته باشد.

وی کشت گیاهان کم آبخواه و استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری را از جمله ضرورت‌های فعلی کشاورزی شهرستان گناباد دانست و خاطرنشان کرد: «گل محمدی» یکی از گونه‌های مهم گیاهان دارویی محسوب می‌شود که قابلیت کاشت در تمام مناطق شهرستان گناباد را دارد و جایگزین خوبی برای کشت گیاهانی است که دیگر در این شهرستان مقرون به صرفه نیستند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سرپرست جدید جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان معرفی شد
  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • ورزشگاه نصیری یزد میزبان تقابل صعود و سقوط
  • علت استعفای سرمربی خوشه طلایی مشخص شد
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان