Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، مزرعه ای چون پارچه‌ طلایی به روی زمین کشیده شده است و خوشه‌های گندمش در امواج باد رقص کنان به این طرف و آن طرف می‌رود. جاده خاکی روستا، مزارع گندم را به هم وصل می‌کند و خورشید تابستان داغ‌ تر از همیشه برفراز دشت می‌تابد، دشتی که اکنون خوشه‌های گندم و مزارع کشاورزی را در دل خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورزان و کارگران هر روزه، مسیر خاکی روستا را تا مزارع البرز می‌پیمایند و برای برداشت گندم به درون گندم زار پا می‌گذارند.

صدای خس خس برداشت گندم در فضا طنین انداز است و خوشه‌ها تا نزدیکی شانه کشاورزان و کارگران بالا آمده اند و بازوان پرورش دهندگان خود را نوازش می‌کنند.فصل برداشت گندم ها، زمان به بار نشستن زحمات کشاورزانی است که یک سال تمام برای فرا رسیدن چنین روزی به انتظار نشسته اند.

دست نوازشگر کشاورز البرزی بر سر دشت

گندم تولیدی در مزارع برای ذخیره به سیلو برده می‌شود و در موارد مختلفی از جمله آرد مصرفی نانوایی‌ها و تولید ماکارونی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

صادقی یکی از کشاورزان البرزی می‌گوید: بیشتر اراضی استان البرز به کشت گندم اختصاص دارد زیرا آب و هوای این منطقه برای تولید گندم بسیار مناسب است.

او می افزاید: یک هکتار زمین کشاورزی زیر کشت گندم دارم و با فرا رسیدن فصل درو، خوشه های گندم را به مراکز خرید و سیلوهای ذخیره گندم می برم.

زارع دار یکی دیگر از کشاورزان البرزی می‌گوید: مرغوبیت خاک و آب در استان البرز از جمله عوامل موفقیت کشاورزان در تولید گندم بوده است و غالب گندم تولید شده برای تهیه ماکارونی در سیلو‌ها انبار می‌شود.

 

  البرز، پرچم دار تولید گندم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رونق تولید خوشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۸۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور

 روستایی در بازدید از دیمزار‌های استان آذربایجان شرقی گفت: استفاده از ارقام مقاوم ساده‌ترین روش کنترل بیماری زنگ زرد در دیمزار‌ها است و به خاطر بارندگی‌های بهاری امسال شرایط مناسب برای فعالیت‌های عوامل بیماری‌زا به‌ویژه در گندم فراهم است.

وی استفاده از دستورالعمل‌های فنی موسسه و بکارگیری بسته‌های زراعی را در کاهش میزان خسارت عوامل بیماری‌زا و تنش‌های محیطی تاثیرگذار دانست.

روستایی گفت: استفاده از بذر زیاد در واحد سطح در موقع کشت موجب توسعه سریعتر بیماری زنگ زرد در سال‌های مرطوب می‌شود و در موقع بروز تنش خشکی به دلیل رقابت درون بوته‌ای موجب خسارت شدید به مزارع خواهد شد.

رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور ضمن ارزیابی وضعیت و روند رشد مزارع دیم بر توسعه کشت ارقام مقاوم گندم به‌منظور افزایش تنوع ژنتیکی و مقابله با خسارات آفات و بیماری‌ها تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • کمک شرکت نیشکر به گندم کاران در مقابل سیلاب
  • علت استعفای سرمربی خوشه طلایی مشخص شد
  • هشدار هواشناسی به کشاورزان ۲۵ استان
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان