Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@23:42:54 GMT

برای کنترل بیماری فوزاریوم خوشه گندم چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۴۹۷۸

برای کنترل بیماری فوزاریوم خوشه گندم چه کنیم؟

ایسنا/مازندران مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران بر لزوم کنترل به موقع بیماری فوزاریوم خوشه گندم برای جلوگیری از خسارت احتمالی تاکید کرد و به تشریح چگونگی این امر پرداخت.

عبدالرحمن زاغی با تاکید بر لزوم کنترل به موقع فوزاریوم خوشه گندم برای جلوگیری از خسارت احتمالی، گفت: با توجه به بارندگی های اخیر و مساعد شدن شرایط اقلیمی برای ظهور و توسعه بیماری، مبازره شیمیایی با این بیماری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پ

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: برای کنترل شیمیایی فوزاریوم خوشه گندم از سموم ثبت شده ساپیرکونازول + کاربندازیم %42SC، اپوکسی کونازول + تیوفانات متیل %49.7SC هر کدام نیم لیتر در هکتار، پروپیکونازول %25EC یک لیتر در هکتار، اسپیروکسامین + تبوکونازول + تریادیمنول 08-07) %46SC یک لیتر در هکتار و فناماکریل %25SC سه لیتر در هر هکتار استفاده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گندم استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۴۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رمضانی رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی تاکنون ۹۶ هزار هکتار اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار اولیه، آب تخت اولیه هم در سطح ۷۰ هزار هکتار و ۱۰۹ هزار هکتار خزانه‌گیری انجام شد. 

رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به کشت برنج در حدود ۱۰۶ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان، افزود: کشت برنج در ۷۴ هزار هکتار شالیزار استان به صورت مکانیزه و نزدیک به ۳۲ هزار هکتار به روش سنتی انجام شد.

رمضانی تصریح کرد: تاکنون ارقام محلی برنج در ۹۵ هزار هکتار و ارقام پرمحصول در ۱۲هزار هکتار شالیزار استان کشت شد.




دیگر خبرها

  • مانور سراسری مبارزه با زنگ زرد گندم در آذربایجان غربی آغاز شد / مبارزه بر علیه بیماری‌های برگی در بیش از ۲ هزار هکتار از مزارع غلات استان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۹۳ هزار تن گندم از مزارع شهرستان میاندوآب
  • ۲ هزار هکتار با بیماری‌های برگی غلات در آذربایجان غربی مبارزه شد
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران